Mijn favorieten

Graag stellen wij ons aan u voor

Het kopen of verkopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Het is dus geen overbodige luxe u hierin te laten bijstaan door een ervaren en deskundig makelaar. Die makelaar vindt u bij Koop ´N Huis makelaars in Hardenberg. Koop ´N Huis Makelaars is lid van de NVM, de branchevereniging van makelaars (www.nvm.nl). In goed overleg stelt Koop ´N Huis Makelaars de juiste vraagprijs van uw woning vast. Niet te hoog, want dan blijven kopers weg. Niet te laag, u wilt uw huis immers niet cadeau doen. Gezamenlijk bepalen we de beste strategie om juist uw woning te verkopen.

Koop ´N Huis Makelaars zet een breed scala aan communicatiemiddelen in om vraag en aanbod op de woningmarkt bij elkaar te brengen. Zo vindt u snel uw droomhuis en verkoopt u uw huidige woning zo snel mogelijk voor een goede prijs. Natuurlijk plaatsen wij de woningen die bij Koop 'N Huis in de verkoop zijn, direct op: www.koopNhuis.nl, en uiteraard staat uw woningop: www.funda.nl en vele andere sites. Daarnaast hebben wij speciale afspraken met lokale en regionale dag- en weekbladen, zodat tegen relatief lage kosten kan worden geadverteerd.

Koop ´N Huis Makelaarsis een organisatie met een geheel eigen visie op het begeleiden van verkopers en kopers van woningen. Deze eigen visie blijkt uit de unieke werkwijze van Koop ´N Huis, die ervoor garant staat dat u intensief betrokken bent bij elke fase van de verkoop of aankoop van een woning. Efficiëntie staat bij ons voorop.

Koop ´N Huis Makelaars werkt niet alleen, maar werkt samen met u. Samen bereiken we het beste resultaat!
Wij luisteren, wij doen, U slaagt!

Koop 'N Huis Makelaars

Kantoor Vestiging Koop 'N Huis Makelaars

Adresgegevens

Stelling 12
7773 ND Hardenberg
KvK nummer: 05083779
BTW nummer: NL817470761B01